TV BITS

Γειτονιές στο Πιάτο: Μη χάσετε το σημερινό γευστικό ταξίδι στο Περιστέρι

Σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 18:10 στο ΣΙΓΜΑο Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι «Γειτονιές στο Πιάτο» θα βρεθούν στο Περιστέρι.

Μια περιοχή που έχει ακόμη τη ζεστασιά της παλιάς γειτονιάς. Εδώ μπορείς να τα βρεις όλα, μαγαζάκια της γειτονιάς, μεγάλα και μικρά καταστήματα, μικρά στέκια σε στενά αλλά και πλατείες για να βολτάρεις μέχρι να πέσει το φως.

Πρώτη στάση στο «Lovely Days», ένα παλιό παραδοσιακό καφενείο που βρέθηκε στα χέρια μιας παρέας νέων παιδιών και πλέον ζει μια δεύτερη ακμή.

 

Στον «Παναγιώτη» τα πράγματα είναι πιο απλά, κλασική περίπτωση μαγαζιού που κάνει λίγα πράγματα και καλά, αυτό δεν είναι άλλο από το παραδοσιακό κεμπάπ που σερβίρει με ψημένη ντομάτα και αφράτη πίτα.

 

Επόμενη στάση το «Tarantella», ένα ιταλικό εστιατόριο απόλυτα συνεπές στην ιταλική παράδοση. Σπιτικά νιόκι με μανιτάρια Λομβαρδίας, σπαγγέτι, ριζότι, πίτσες, όλα είναι φτιαγμένα με απόλυτο σεβασμό στην πρωταρχική συνταγή.

 

Για το τέλος, επιβάλλεται μια στάση στου «Θωμά». Πρωτοάνοιξε το 1980 και είναι από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ταβέρνες της περιοχής.

Η επιστροφή στο στούντιο φέρνει δύο απολαυστικές συνταγές από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ο οποίος ετοιμάζει brownies με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και σπαγγέτι με λαχανικά και σάλτσα Φέτας.

 

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα σε μια ακόμα γειτονιά!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!