GOSSIP

O Παναγιώτης Τριβυζάς θα γίνει μπαμπάς και έκανε gender reveal party [βίντεο]

Ο γνωστός αθλητής της Εθνικής Ομάδας στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ, μετά το σύντομο γάμο του και το διαζύγιο με την παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, βρήκε ξανά τον έρωτα και παντρεύτηκε στις 9 Δεκεμβρίου με πολιτικό γάμο την σύντροφό του Ιωάννα, που τώρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τριβυζάς  και η Ιωάννα παρουσία λίγων καλών φίλων, θέλησαν να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού που περιμένουν και η ανυπομονησία τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του ήταν μεγάλη.

Είχαν επιλέξει να μάθουν αν περιμένουν αγόρι ή κορίτσι μέσα από ένα μεγάλο μπαλόνι που έγραφε: «Boy or a girl»;

Και όταν ο Παναγιώτης Τριβυζάς το έσπασε και είδε ότι τα κομφετί είχαν χρώμα ροζ, πέταξε από τη χαρά του, χοροπηδώντας!

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι» είχε παραδεχτεί στη Real ο Παναγιώτης Τριβυζάς, μην κρύβοντας πλέον την ευτυχία του που τώρα ένα όνειρό του εκπληρώνεται!

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!