GOSSIP

Η Κορινθίου έδωσε σκληρή απάντηση σε κάτι που είπε η Βαλαβάνη

Ένα σχόλιο που έκανε για την Μαρία Κορινθίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από τον αέρα της εκπομπή όπου εμφανίζεται τα Σαββατοκύριακα, προφανώς ενόχλησε την ηθοποιό, η οποία έδωσε τη δική της... αποστομωτική απάντηση, στην πρώην παίκτρια του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη, χθες Κυριακή 28/1 είπε στον τηλεοπτικό αέρα, πως έχει βαρεθεί να ακούει την Μαρία Κορινθίου να μιλά για τη συνεργασία της με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχω κουραστεί πάρα πολύ με την Μαρία Κορινθίου να μιλάει συνέχεια και να γίνεται ξανά και ξανά ανακύκλωση για τη συνεργασία της με το Πρωινό. Κάπου πρέπει να σταματήσει. Εγώ την Μαρία την αγαπώ αλλά ας βάλει ένα φρένο», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Την ίδια μέρα οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την ηθοποιό σε βραδινή της έξοδο και η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα της Βαλαβάνη, ενώ είπε πως έχει και επέτειο με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

«Σήμερα είναι Κυριακή; Έχουμε επέτειο γνωριμίας με τον Γιάννη! Φυσικά και το θυμάμαι ακόμα, γιατί το έχουμε και οι δύο τατουάζ, 28 Ιανουαρίου 2008! Εγώ δεν είμαι γκρινιάρα, είμαι επιτακτική, αυτό που θα πω, τελείωσε!», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Σε ερώτηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Το είπε; Μη με βλέπει, μη με σχολιάζει, μη με παίζουν».

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Κορινθίου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!