GOSSIP

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Kate Middleton

Έντονη παραμένει η ανησυχία για την πορεία της υγείας της Kate Middleton μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (το παλάτι δεν έχει αποκαλύψει τί επέμβαση έκανε) αλλά σήμερα έγινε γνωστό πως μετά από πολυήμερη νοσηλεία η  πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο από την London Clinic

Στην ίδια κλινική ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο βασιλιάς Κάρολος, που έκανε επέμβαση προστάτη την περασμένη Παρασκευή.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται ήδη στο σπίτι της μετά από 10+ ημέρες νοσηλείας στην London Clinic, κάτι που επιβεβαίωσε και στην λιτή του ανακοίνωση το Παλάτι του Kensington τονίζοντας:

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Η πρόοδός της είναι σημαντική. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της London Clinic, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν σε εκείνη.

Η οικογένεια των Wales συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλο τον κόσμο», τόνιζε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!