GOSSIP

Σήμερα θα γίνει στο Κιλκίς η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Αβάσταχτο είναι το πένθος για την Φαίη Σκορδά, που σήμερα καλείται να πει το στερνό αντίο στον πολυαγαπημένο πατέρα της

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του, τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε για το Κιλκίς προκειμένου να είναι στο πλευρό της μαμάς της, Εύας.

Η παρουσιάστρια, όπως ήταν λογικό απουσίαζε και θα απουσιάζει από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Fay's Time.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη του Fay’s Time είπε: «Γεια σας! Καλημέρα είναι λίγο δύσκολο να πούμε σήμερα. Όπως βλέπετε η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για αυτό για εμάς εδώ ίσως είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές, να κληθούμε να κάνουμε “Fay’s Time” χωρίς την Φαίη. “Fay’s Time” χωρίς την Φαίη δεν μπορεί να γίνει! Aπλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή που έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Να στείλουμε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας στη Φαίη» και η ομάδα της έστειλε τα συλλυπητήρια και κουράγιο και δύναμη στην παρουσιάστρια και στην οικογένειά της!

Η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά θα γίνει σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15.00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σκορδάς

Ο Δημήτρης Σκορδάς είχε σπουδάσει ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογία στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Με τη σύζυγό του Εύα απέκτησαν δύο παιδιά, τη Φαίη και τον Νότη, οποίος ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα του και έγινε γιατρός ακτινολόγος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!