GOSSIP

Η κόρη της Άντζελας και ο σύζυγός της απαντούν στα όσα είπε η τραγουδίστρια

Σε... σίριαλ εξελίσσεται πλέον η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα αλλά και τον σύζυγο της κόρης της.

Θυμίζουμε πως μετά την περιοδεία της Άντζελας Δημητρίου στις ΗΠΑ, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως η τραγουδίστρια και η κόρη της, που τη συνόδευε σε αυτό το ταξίδι, μαζί με το σύζυγό της, έχουν έρθει πλέον σε μεγάλη ρήξη και δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.


Αρχικά η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της έστειλαν επιστολή στα media, ζητώντας να σταματήσουν τα σχετικά δημοσιεύματα. 


Όμως τώρα η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στο Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! και επιβεβαίωσε πως υπάρχει ρήξη με την κόρη της και τον γαμπρό της και μάλιστα ανέφερε περιστατικό που συνέβη στις ΗΠΑ όπου δεν την άφηναν να πιει νερό, επειδή θα ξόδευε πολλά λεφτά, τονίζοντας πως αυτοί έχουν παιδί και άρα έξοδα! (δείτε ΕΔΩ όσα αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου).


Μετά τον σάλο που προκάλεσε αυτή η αποκαλυπτική συνέντευξη της Άντζελας,  η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης θέλησαν να δώσουν τη δική τους απάντηση

Ειδικότερα, μέσω της δικηγόρου τους Αλεξάνδρας Μακρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και στη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα, επεσήμαναν ότι όλα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό δεν ισχύουν. 

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν, τα παιδιά ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια. Ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και το 2019, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, μετά από απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή αυτός την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από την προσωπική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή. 

«Αυτά τα περί στέρησης νερού, δεν μπορώ να τα σχολιάσω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν μια υπερβολή. Αν είναι δυνατόν δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, αλλά αυτό δεν θα λυθεί στις εκπομπές. Νομίζω πως απλά η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά και τα παιδιά επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου για χάρη της, είχαν αφήσει το μωράκι τους. Είναι μεγάλη θυσία να αφήσεις δύο μηνών παιδί πίσω και να λείψεις για ένα μήνα», συμπλήρωσε η δικηγόρος του ζευγαριού. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!