GOSSIP

Ο Μενιδιάτης μάλλον συμφωνεί με τα όσα είπε ο Νταλάρας για τον Αργυρό

Ακόμα δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για πολλούς τραγουδιστές της ελληνικής σόουμπιζ και πλέον σχεδόν σε κάθε συνέντευξη που δίνουν καλλιτέχνες και άλλα πρόσωπα, οι δημοσιογράφοι τους ζητούν ένα σχόλιο. Και το σχετικό σχόλιο που έκανε ο Χρήστος Μενιδιάτης έδειξε πως μάλλον συμφωνεί με τα λεγόμενα του Γιώργου Νταλάρα.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μενιδιάτης, με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο, μίλησε σε ρεπόρτερ της εκπομπής της Τσιμτσιλή και ακούστηκε να λέει τα ακόλουθα: «Δεν με θύμωνε που ο πατέρας μου ήταν γνωστός, αντιθέτως μου άρεσε. Έχω κρατήσει κάποια ιδιαίτερα σακάκια του και, παρότι δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο, τα πήγα για επιδιόρθωση και τα έφερα λίγο στα μέτρα μου», δηλώνει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Τη σύζυγό μου τη γνώρισα τον Αύγουστο του 2000, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν μια βραδιά, που βαριόμουν κιόλας να βγω. Έτυχε και ήρθε να καθίσει δίπλα μου με μία φίλη της, πιάσαμε την κουβέντα κι έτσι ξεκίνησε η γνωριμία», περιγράφει ο τραγουδιστής στη συνέχεια.

«Στην αρχή δεν υπήρχε ανταπόκριση από μέρους της, έτρωγα συνεχείς χυλόπιτες. Όσο τη γνώριζα είχε στοιχεία που γούσταρα, μου άρεσε η συμπεριφορά της, το ότι είναι μία ήρεμη δύναμη, άνθρωπος ουσιαστικός», παραδέχεται ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

«Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί έλεγα ότι αν δεν το έκανα τότε, υπήρχε κίνδυνος να την χάσω. Πίστεψα στην επιλογή μου και μέχρι στιγμής έχω δικαιωθεί», εξομολογείται 

«Δεν είναι εύκολο να είσαι πατέρας 3 παιδιών, μετά από 15 λεπτά παιχνιδιού με βγάζουν off. Δεν έχω απωθημένο να αποκτήσω κόρη, το όνειρό μου ήταν να κάνω 3 γιους», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Για τον κύριο Νταλάρα η μουσική είναι κάτι ιερό, παραδέχθηκε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή φωνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Θα του έλεγε: αγόρι μου, έχεις φτάσει εδώ που έχεις φτάσει, πας πολύ καλά, έχεις κατακτήσει τα όνειρά σου, καλό θα ήταν να μη φθείρεσαι δεξιά κι αριστερά και να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό που κάνεις πολύ καλά», απαντά ο Χρήστος Μενιδιάτης σε σχετική ερώτηση για το θέμα των ημερών στην ελληνική showbiz.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!