TV BITS

Και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιστρέφει στο Survivor μαζί με τον James!

Πριν από λίγες ώρες ο James Καφετζής επιβεβαίωσε με ένα story πως σύντομα θα τον δούμε να επιστρέφει στο Survivor και σήμερα, ο Νίκος Παρτσώλης από τον αέρα της εκπομπής Fay's Time αποκάλυψε πως εκτός από τον James στο Survivor θα μπει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Η Σταυρούλα που ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί της έχει πλέξει το εγκώμιο, ως μια από τις πιο δυνατές παίκτριες όλων των εποχών, θα βρεθεί για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και ήδη ο Νίκος Παρτσώλης, σχολίασε πως πολλοί ανυπομονούν α δουν ακόμα πιο δυνατά αγωνίσματα μετά την είσοδο του James και της Σταυρούλας.


Ο Νίκος αποκάλυψε πως η Σταυρούλα θα μπει στους Μπλε και πιθανά το ίδιο θα συμβεί και με τον James, εξηγώντας πως δεν μπαίνουν σαν Διάσημοι αν και παραδέχτηκε πως τα συμβόλαιά τους είναι με πολύ μεγάλες αμοιβές!


Επίσης τόνισε πως δεν ισχύουν οι φήμες πως οι δυο τους θα μπουν για ορισμένο διάστημα...« πάνε για Τελικό» είπε χαρακτηριστικά!


Οι υπόλοιποι στο πάνελ της εκπομπής σχολίασαν πως θέλουν να δουν την συνύπαρξη Φάνη και James ενώ ο Κωνσταντάρας πέταξε και το όνομα του Νίκου Μπάρτση, αφήνοντας ένα υπονοούμενο πως ίσως και αυτός επιστρέψει αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!