GOSSIP

Είναι οι Μαραντίνης & Παπουτσάκη ζευγάρι; Τί λένε φίλοι της ηθοποιού

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της καθώς όχι μόνο έκανε στροφή στην καριέρα της και πλέον ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, αλλά πήρε και διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Και τώρα έχουν φουντώσει οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι φήμες ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο και συγκεκριμένα όταν το Νοέμβριο του 2023 έγινε το MadWalk.
Εκεί η Κατερίνα και ο τραγουδιστής των Onirama κλήθηκαν να παρουσιάσουν μαζί ένα ξεχωριστό act και έκτοτε οι φήμες για... ειδύλλιο άρχισαν να φουντώνουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μόνο φίλοι.

Συγκεκριμένα, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της γνωστής τραγουδίστριας δήλωσε: «Η Κατερίνα είναι μόνη της από τότε που χώρισε από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και έχει επικεντρωθεί στα δύο της παιδιά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μία στοργική μητέρα, που έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της τον 10χρονο Μάξιμο και τον 5χρονο Κίμωνα. Παράλληλα κάνει και πρόβες για τις εμφανίσεις της. Δυστυχώς, τέτοιες φήμες μόνο κακό μπορεί να προκαλέσουν στα παιδιά που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία».

Απ' ό,τι φαίνεται και οι δύο τους έχουν αφήσει στην άκρη για λίγο καιρό την προσωπική τους ζωή κι έχουν επικεντρωθεί στην καριέρα τους, με την Κατερίνα Παπουτσάκη να προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε γνωστό μουσικό κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!