GOSSIP

Η Βόσσου είχε μια... περιπέτεια με τον Κορκολή και δεσμό με τον Γονίδη!

Μια σειρά από αποκαλύψεις για άγνωστες πτυχές της ζωής της Σοφίας Βόσσου είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτές έγιναν τόσο μέσα από την τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ "Σάββατο με φίλους" όσο και από συνέντευξή της στον Τύπο.

Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, ο Στέφανος Κορκολής ήταν ο επίσημος καλεσμένος στη μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους», την οποία παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, με το κέφι να απογειώνεται από πολύ νωρίς και στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν πολλοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η Σοφία Βόσσου, καλή φίλη του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Στέφανος Κορκολής μοιράστηκε μια απίθανη εμπειρία από παλιότερες διακοπές του στην Κυλλήνη με τη Σοφία Βόσσου, μια ιστορία που παρέμεινε αξέχαστη.

“Νιώθω πραγματικά τυχερός που, έρχοντας από το Παρίσι, γνώρισα τη Σοφία,” είπε ο Στέφανος Κορκολής. “Θυμάμαι μια φορά που είχα μια γουρούνα και είπα, ‘Πάμε μια βόλτα.’ Φοβόταν αρχικά και της είπα, ‘Μη φοβάσαι, θα έρθεις κατάλληλα ντυμένη.’ Περίμενα να έρθει με προστατευτικά, αλλά εμφανίστηκε με μια τουαλέτα και μια εσάρπα.”

Καταλήγοντας την αφήγησή του, πρόσθεσε: “Την έβαλα πίσω στη γουρούνα και περάσαμε από όλα τα καφενεία του χωριού, τραγουδώντας άριες. Ήταν ένα κωμικό σκηνικό, και μας κοιτούσαν σαν να ήμασταν εξωγήινοι.”

Στην ίδια εκπομπή είδαμε και τον Φερεντίνο να χορεύει ζεϊμπέκικο με την Βόσσου να τον αποθεώνει

 

Οι αποκαλύψεις για το δεσμό της με τον Σταμάτη Γονίδη

 

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού για τη σχέση που είχε με τον Σταμάτη Γονίδη και κράτησε για οκτώ μήνες.

Οι διαδικτυακές γνωριμίες στην Ελλάδα θα σας εκπλήξουν! (Είναι τόσο εύκολες)Σάιτ Γνωριμιών | Search Ads
Σοκ! Το σκουπάκι με την Ελληνική πατέντα που σπάει τα ταμεία!Φορητό Σκουπάκι Χειρός
Αγοράστε τώρα

Υπάρχει σχέση που είχες στην προσωπική σου ζωή και δεν τη γνωρίζουμε;

Δεν έκρυβα τις σχέσεις μου. Είχα σχέση με τον Σταμάτη Γονίδη για περίπου οκτώ μήνες, δεν κράτησε πολύ. Ο Σταμάτης ήταν πάρα πολύ γλυκό πλάσμα, ήταν πολύ τρυφερός και δοτικός μαζί μου. Έχω να θυμάμαι τα καλύτερα, πραγματικά. Η σχέση είχε δημιουργηθεί τότε που είχαμε κάνει το τραγούδι «Δε μ’ αγαπάς και το ξέρω». Λίγο πριν κάνουμε το ντουέτο, υπήρξε ένα φλερτ. Εμένα μου άρεσε πάντα ο Σταμάτης και του άρεσα κι εκείνου. Έπειτα από καιρό που βγαίναμε, ήρθε από μόνο του…

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!