GOSSIP

Ο κουμπάρος των Κιουρτσάκη - Λώση έκανε αποκαλύψεις για το ζευγάρι

Αγεφύρωτο μοιάζει να είναι το χάσμα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και το γαμπρό της Φώτη Λώση, μετά τα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της και τώρα ένα συγγενικό πρόσωπο  μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Όλγα και ο σύζυγός της.

Συγκεκριμένα, ο ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, που είναι κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε σε πρωινή εκπομπή και έκανε αποκαλύψεις, λέγοντας πως το ζευγάρι είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και πως οι δυο τους σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό για δουλειά.

«Όταν είδα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, πήρα τηλέφωνο την Άντζελα αλλά δεν το σήκωσε. Είπε ορισμένα πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να ειπωθούν. Είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα. Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα. Μπορεί ο γαμπρός της να έχει κάνει κάποια λάθη, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει λάθη. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας μύθος, έπρεπε να τραβήξει το αυτί του Φώτη στα λάθη που έκανε. Η Άντζελα ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του. Τις δουλειές στην Αμερική τις έκλεισε αυτός.

Της έχουν βάλει λόγια. Έχουν παρεξηγηθεί ξανά πριν έξι χρόνια. Ήταν Χριστούγεννα, παίρνω την Άντζελα, της λέω κατέβα να πάμε στα παιδιά. Μαγειρέψαμε, φάγαμε όλοι μαζί και έφτιαξαν τις σχέσεις τους. Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!