GOSSIP

Η Καινούργιου επέστρεψε στην εκπομπή και μίλησε για την υγεία της

Σήμερα Τρίτη 6/2 η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην εκπομπή της, από την οποία είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει χθες καθώς είχε αισθανθεί αδιαθεσία και αναγκάστηκε να φύγει στα μισά της εκπομπής για να πάει στο νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα είναι κάτι χειρότερο» ήταν τα λόγια της στην έναρξη της εκπομπής.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας 5/2 η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή της αναφέροντας ότι δε νιώθει πολύ καλά, κάτι που τόνιζε πολλές φορές κατά τη διάρκεια. Κάποια στιγμή όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε με την ίδια να αναγκάζεται να αποχωρήσει βουρκωμένη από το πλατό ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι πρέπει να επισκεφθεί το νοσοκομείο.

«Συγγνώμη, να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δε νιώθω καλά, θα χρειαστεί να πάω για λίγο μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Δε θα είναι. Αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Πάμε να συνεχίσετε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της πριν αποχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!