TV BITS

Survivor: Ο Φάνης βγήκε στον τάκο χωρίς καν να γίνει συμβούλιο! [βίντεο]

Η φετινή Μπλε ομάδα έχει βαλθεί να καταρρίψει πολλές... πρωτιές. Οι περισσότερες όμως δυστυχώς γι'αυτούς είναι για τον λάθος λόγο. Έτσι μετά από μια ψηφοφορία - παρωδία, που έστησαν οι Μαχητές αυτή την εβδομάδα και δεν την είχαμε ξαναδεί στο Survivor, τώρα οι Μπλε πέτυχαν χθες βράδυ κάτι που είναι και πάλι... πρωτόγνωρο!

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά η Μπλε ομάδα κατάφερε για πρώτη φορά στα χρονικά του Survivor να κριθεί υποψήφιος προς αποχώρηση ένας παίκτης της χωρίς καν να προηγηθεί Συμβούλιο και ψηφοφορία.

Μετά τις ήδη δύο χαμένες ασυλίες της εβδομάδας, οι Μπλε έπαιξαν και έχασαν και την τρίτη και μάλιστα ευκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Μοναδικός διασωθείς για ακόμα μια φορά με την απόδοσή του ο Rob James, που έφερε νίκη, αλλά και η ήττα του ήταν οριακή.

Ο Φάνης ήταν αυτός που έχασε τον τελευταίο πόντο και αυτομάτως έγινε ο πρώτος παίκτης που μαθαίνει ότι είναι υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς να προηγηθεί Συμβούλιο.

«Πρώτη φορά δε θα γίνει Συμβούλιο – Οι Μπλε τα έχουν κάνει μαντάρα, δουλεύουν για εμάς» σχολίασε η Ασημίνα, ενώ και η Δαλάκα, σχολίασε το γεγονός πως οι Κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο τον Γιάννη και τώρα τον Φάνη και είπε πως είναι σαν οι Μπλε να... δουλεύουν για την Κόκκινη ομάδα.

Έτσι πλέον υποψήφιοι είναι ο Ρομπ, ο Γιάννης και ο Φάνης και η μονομαχία για το ποιος θα παραμείνει στο Survivor, αυτή την εβδομάδα είναι καθαρά ανδρική υπόθεση και έχει μόνο μπλε χρώμα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!