GOSSIP

O ράπερ Ricta οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τον ξυλοδαρμό στη Θεσσαλονίκη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο 25χρονος ράπερ Ricta που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση και τον τραυματισμό του 22χρονου φοιτητή.

Ο Ricta, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του, είχε λάβει προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία και σήμερα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 25χρονος, γνωστός ράπερ, συνελήφθη στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του φοιτητή που κατηγορείται ότι χτύπησε ο τράπερ παραμένει πολύ σοβαρή και δεν παρουσιάζει εμφανή σημάδια βελτίωσης. Ο 22χρονος έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και φέρει και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.


Στο δικαστήριο για να συμπαρασταθεί στον ραπερ βρίσκεται και η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, Cinderella

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν - για άγνωστη αιτία - στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Δείτε στο protothema.gr εικόνες από την άφιξη του Ricta στο δικαστήριο, αλλά και την πρώην σύντροφό του που ήταν παρούσα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!