GOSSIP

Η Πιερίδη αν και οδεύει για διαζύγιο θα συνεργαστεί με τον πρώην της [εικόνα]

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αν και προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους δεν τα κατάφεραν και οδεύουν προς διαζύγιο. Ωστόσο, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου οι δυο τους πόζαραν μαζί και ανακοίνωσαν μια συνεργασία τους.
 

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Καινούργιου για τον χωρισμό τους: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να αλλάξει».

Την Πέμπτη η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, ανακοινώνοντας έτσι το κοινό επαγγελματικό τους βήμα, αλλά τονίζοντας πως η... συνύπαρξή τους είναι "αυστηρά επαγγελματική". 

Αν και δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες, αυτή την περίοδο εργάζονται πυρετωδώς για το νέο τους πρότζεκτ.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!