GOSSIP

Ο Ρουβάς σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο ο Νταλάρας

Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ο Γιώργος Νταλάρας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά συναδέλφων του αλλά και δημοσιογράφων, τα λεγόμενα του σπουδαίου ερμηνευτεί εξακολουθούν να προκαλούν αντιδράσεις και τώρα κλήθηκε και ο Σάκης Ρουβάς, να σχολιάσει τις επίμαχες δηλώσεις του Νταλάρα.

Θυμίζουμε πως, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας είχε πει πως ο αμφιβάλει αν ο Σάκης Ρουβάς καταλάβαινε το νόημα του "Άξιον Εστί" όταν το ερμήνευσε. «Ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί» είχε πει ο Γιώργος Νταλάρας.


Τώρα, οι κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν τον Σάκη Ρουβά στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο και για αυτή τη δήλωση.

 Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά απάντησε για την ακύρωση των εμφανίσεων λόγω ενός προβλήματος υγείας του Χρήστου Μάστορα.

«Συμβαίνει κάτι…», αρκέστηκε να πει ο Σάκης Ρουβάς για την ακύρωση των εμφανίσεων, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία, απάντησε: «Τέλεια! Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, δεν τον έχω δει σαν ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός».

Σε ερώτηση για τα βίντεο που ανεβάζει στο Τικ Τοκ με την κόρη του, Αναστασία, ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να περπατά προς την έξοδο, λέγοντας: «Μια χαρά, να είστε καλά».

Για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα είπε για το Άξιον Εστί, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Τι να πω; Μια χαρά, όλα καλά! Αγάπη και ειρήνη!».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!