TV BITS

Survivor: Ο Τζέιμς με το που μπήκε "κάρφωσε" τις Ασημίνα και Κατερίνα

Είναι βέβαιο πως η χθεσινοβραδινή άφιξη πέντε νέων παικτών στο Survivor, θα... γεννήσει πολλές ανατροπές και εξελίξεις και τα... όργανα ξεκίνησαν ήδη από το χθεσινό πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, με τον Τζέιμς Καφετζή να μην κρύβει πως έχει μπει αποφασισμένος να πει πολλά...  έξω από τα δόντια.

Ο Τζέιμς μαζί με την Σταυρούλα, μπήκαν χθες στην Μπλε ομάδα και μάλιστα ήταν οι δυο τους αυτοί που έφεραν τον τελικό πόντο της νίκης των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.


Όμως ο Τζέιμς έδειξε πως είναι... δυναμικός όχι μόνο στα αγωνίσματα αλλά και στο συμβούλιο.


Συγκεκριμένα δεν δίστασε να τα «βάλει» με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Σχετικά με τη διαφωνία που είχαν οι δύο Κόκκινες για το ποια βγαίνει MVP της ομάδας, ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε: «Περίμενα τόσο καιρό που δεν διαλέγατε δυνατές, να διαλέγατε τώρα τη δυνατή, που είναι η Σταυρούλα, αλλιώς θα ήταν ντροπή».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο όπου μιλούν για τα ματσαρίσματα των Κόκκινων

 

Ο Τζέιμς προφανώς δεν σκοπεύει να κλείσει το μέτωπο που έχει ανοίξει με τις Ασημίνα και Δαλάκα, αφού στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε Δευτέρα 12/2 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ, ο Τζέιμς εξαπολύει εκ νέου επίθεση στις δυο παίκτριες αναφέροντας στο συμβούλιο πως τόσο καιρό ήταν χαλαρές και έκαναν... πάρτι επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό ενώ τώρα με την εμφάνιση της Σταυρούλας φοβούνται!

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!