TV BITS

Survivor: Η Όλγα βγήκε στον τάκο και είπε πως το περίμενε [βίντεο]

Οι Μαχητές, μετά την είσοδο νέων παικτών στο Survivor, όχι μόνο ανέτρεψαν το αρνητικό σερί με ήττες που σημείωσαν την περασμένη εβδομάδα, αλλά πλέον δείχνουν ικανοί να... κατατροπώσουν τους Κόκκινους.

Συγκεκριμένα οι Διάσημοι υπέστησαν μια συντριπτική ήττα με σκορ 12-4 και έπρεπε να θέσουν στον τάκο ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

Μάλιστα, πολλοί το απέδωσαν στη δυναμική που έχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως πλέον η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν έναν λόγο να φοβούνται. Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτήν τη φάση είναι η Όλγα Πηλιάκη.

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

 

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε η Όλγα στο χθεσινό συμβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!