GOSSIP

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε πως ο Νταλάρας "πάντα κουνούσε το δάχτυλο"

 Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναίδας Νέγκα, Καλύτερα Αργά, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστής, αλλά και το ξέσπασμα στους δημοσιογράφους.

Αρχικά, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επεσήμανε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πάντα στην επικαιρότητα. Είδε τις προοπτικές μας εμμονικά! Ο Νταλάρας είναι και παραγωγός, έχει και όραμα προσωπικό είναι και καλλιτεχνάρα. Ό,τι έχει πει, είναι δική του επιλογή. Ίσως τον κατηγορούν γιατί έχει ιερή μανία να πάρει καινούργια πράγματα, να μπει σε πολλούς χώρους. Αυτό είναι το πάθος του»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα κατηγορήσουμε κάποιον για το πάθος του; Πάντα το κουνάει το δάχτυλο, δεν είναι καινούργιο αυτό! Είναι κατάλοιπα της Αριστεράς και είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι λίγο πατερναλιστής, και εγώ είμαι αλλά αποφασίζω να μην το κάνω δημόσια. Ο Νταλάρας έχει και τεράστια ισχύ. Ο καθένας έχει τις οικονομικές του δυνατότητες».

Στην πορεία, επισήμανε ότι ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει διαφημίσεις και αυτό είναι κάτι που έχει μετανιώσει.

Σχετικά με αυτό, είπε: «Δεν έχω κάνει διαφήμιση, και έχω χάσει διαφημίσεις που ήταν πολλά τα λεφτά. Είχα τέτοιο κόλλημα. Έκανα ψιλοπράγματα και έχασα μεγάλα πακέτα από διαφημίσεις. Μου ζήτησαν να κάνω διαφήμιση ένα τυρί ως αστυνόμος Μπέκας. Δεν θα το έκανα αλλά τα λεφτά ήταν…Τα είχα πολύ ανάγκη γιατί οι ηθοποιοί δεν παίρνουν τα λεφτά που βγάζουν οι τραγουδιστές. Είναι ανωμαλία δική μου, διαστροφή και το μετάνιωσα. Είναι από τα λίγα πράγματα που έχω μετανιώσει. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι τι διαφημίζεις. Οι ηθοποιοί που δεν μπορούν να ζήσουν είναι δυνατόν να μην κάνουν διαφημίσεις; Είναι μια μεγάλη κουβέντα. Παρόλο που διαφωνώ με τη συγκεκριμένη διατύπωση, ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας. Δεν έχει σημασία τι έχεις πει σε μια παρέα, μπορεί να το πεις και σε μικρόφωνο. Ε και τι έγινε; Αλλά τα μέσα ψοφάνε για παρεξήγηση. Είναι ισχυρός χαρακτήρας. Όταν τον ενοχλεί κάτι δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα, είναι άκαμπτος. Αυτό είναι το καλό του αλλά και το κακό του».

Τέλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τόνισε: «Εγώ είμαι πιο ευέλικτος παρότι μοιάζουμε σε κάποια στοιχεία με τον Νταλάρα. Είμαστε ίδια περίοδο γεννημένοι ο Μάλαμας, ο Νταλάρας αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Είναι μουσικοί, ο μόνος που είναι άμουσος είμαι εγώ. Βίτσιο μου είναι τα μουσικά προγράμματα που έχω κάνει. Είχα ενεργό ρόλο που πρέπει να έχω τέρατα όπως ο Μητσιάς και μου εμπιστεύτηκε ο άνθρωπος τα 40 του χρόνια στο Ηρώδειο και δεν ντράπηκα να του πω με ποια σειρά θα τα πει. Έχω το σύνδρομο του “απατεώνα” μονίμως. Υπάρχουν φορές που με εκπλήσσει που κάτι έχει προηγηθεί καλό και λέω “πάλι τους ξεγέλασα”. Μερικές φορές νιώθω τόσο άχρηστος και λέω “Γαμώτο, τίποτα δεν ξέρω”. Είναι ένα είδος “απατεώνας με αυτοπεποίθηση”. Μαθαίνεις με τα χρόνια! Θέλω να μάθω περισσότερα στην υποκριτική. Νιώθω και ελλιπής γιατί δεν τελειώσαμε σχολές που έχουν μεθοδολογία. Ξέρω ότι είμαι ηθοποιός και δεν τίθεται θέμα αλλά το ζητούμενο είναι πόσες φορές τα έχεις καταφέρει πάνω από το όριο της αξιοπρέπειας. Γενικά παρόλο που έχω υπάρξει ντροπαλός στην εφηβεία μου, είμαι αντιφατικός. Μπορεί να είμαι ο πιο χαλαρός άνθρωπος εκεί που δεν το περιμένει κανείς και να είμαι σοβαρός σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σοβαρός λόγος».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!