GOSSIP

Λιάγκας: «Η Σαπουντζάκη αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί της»

Το... εγκώμιο της ομορφιάς και της θηλυκότητας της Ζωζώς Σαπουντζάκη έπλεξε από τον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην εκπομπή μίλησε αρχικά φίλος της διάσημης ηθοποιούς και μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της 90χρονης, η οποία νοσηλεύεται καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλή πίεση.


Ο φίλος της Ζωζώς, είπε πως η τραγουδίστρια είναι καλύτερα, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και βιταμίνες, πως τραγουδάει στους γιατρούς του νοσοκομείου Ντυνάν, αλλά πως παραμένει σοκαρισμένη καθώς δεν έχει ξαναμπεί ποτέ σε νοσοκομείο.


Με αφορμή λοιπόν το ρεπορτάζ για την υγεία της ηθοποιού, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε:  «Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωζώ. Έχουμε βγει και μια δυο φορές έξω, είναι η χαρά της ζωής. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, παρότι έχει σχέση, αν ήταν νεότερη, θα μπορούσα να έχω σχέση εγώ μαζί της. Αλήθεια. Είναι πολύ γοητευτική, είναι έξω καρδιά και ξέρει πώς να φερθεί σε έναν άνδρα. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μία γυναίκα στα δικά μου μάτια απολύτως ερωτεύσιμη»!

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Φίλοι είμαστε. Έχει σχέση χρόνια η Ζωζώ με έναν άνθρωπο που τη φροντίζει πραγματικά. Από το να πω ότι θα ήθελα να είμαι με μία 20άρα και να μου κρεμάσουν κουδούνια, λέω ότι θα ήθελα να είμαι με τη Ζωζώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!