GOSSIP

Ο Κοκλώνης είπε πως πήγε στη Δίωξη ενάντια σε τρολ του Διαδικτύου

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση οδηγήθηκε η συζήτηση που έκαναν ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της με αφορμή την πρεμιέρα του J2US το Σάββατο .

Με αφορμή την παρουσία της βαφτιστήρας του είπε: «Είναι μεγάλη ευθύνη το παιδί, έχω τα ανίψια μου. Επειδή είμαι ένα παιδί από δύο γονείς αγαπημένους, πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να τα κάνουμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά. Δεν νιώθω έτοιμος ότι μπορώ να αφήσω στην άκρη τον Νίκο για να κάνω παιδί.

Γιατί έτσι πρέπει, να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά του θέλω. Είναι τόσο μεγάλη ευθύνη και δεν νιώθω έτοιμος. Έχω 4 σκυλιά και προσαρμόζω το πρόγραμμά μου για να είναι καλά αυτά. Φαντάσου να είχα παιδιά, δεν θα έκανα τίποτα».

«Δεν είναι πρώτη μου προτεραιότητα η σχέση»

«Το προσωπικό μου είναι σαν το δικό σου. Είμαι μόνος μου, νομίζω δεν θα μπορούσε να με αντέξει άνθρωπος, έχω πάρα πολλή δουλειά, οπότε δεν έχω χρόνο να αφιερώσω» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει τύχει. Δεν είναι πρώτη μου προτεραιότητα πια» τόνισε.

«Είμαι σχεσάκιας, γιατί δεν μπορώ να αλλάζω, θέλω την αγκαλιά και όποιος περνάει από τη ζωή μας πρέπει να μένει για πάντα. Γι’ αυτό δεν βάζω πρώτη προτεραιότητα τη σχέση γιατί ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι των άκρων. Έχω κάνει διάφορα, έχω παρακολουθήσει και μετά κατάλαβα ότι κάνουν κακό σε μένα. Γιατί να μη ζω στο ροζ συννεφάκι μου;» είπε.

«Είμαι 40 χρονών, γεννήθηκα το 1983» είπε.

Όπως του είπε η Κατερίνα οι φίλοι του τον παρεξηγούν επειδή στα δύσκολα δεν μιλάει σε κανένα.

«Όταν δεν είμαι καλά κλείνομαι στο καβούκι μου, δεν θέλω να μιλάω πουθενά γιατί πιστεύω ότι ο βασιλιά σώζεται μόνος του.

Ο Νίκος ο κανονικός θέλει να πάει για καφέ στο Αιγάλεω, εγώ δεν έχω χρόνο να κάνω αυτή την πολυτέλεια γιατί έχω να διαχειριστώ 100ο άλλα προβλήματα.

Έχουμε φτάσει με τα social, αν είσαι επώνυμος για να μην σε χτυπήσουν, δεν μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στα social, φοβάσαι τι θα πεις σε ποιον, με ποιον θα βγεις. Όταν είσαι μπροστά από τις κάμερες η ζωή σου είναι περίπου σαν φυλακή. Δεν ξέρει ο κόσμος ότι από τα 100 τρολ στο Twitter τα 80 είναι πληρωμένα. Τα διαβάζω τα μηνύματα και απαντάω» ανέφερε.

Τα πληρωμένα τρολ και η αχαριστία

«Πέρσι πήγα στη Δίωξη γιατί μου στέλνανε μηνύματα ότι “αν θες να λέμε καλά αλλιώς θα σε βρίζουμε, θα μας δώσεις τόσα”, την ώρα του Just. Είχα accounts μεγάλα που μου ζητούσαν λεφτά. Δεν έδωσα και πήγα στη Δίωξη» είπε ακόμα.

«Έχω ακόμα δρόμο. Σίγουρα έχω μετανιώσει και αυτό που μετανιώνω είναι που βάζω πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Σίγουρα έχω εισπράξει αχαριστία. Το χειρότερο είναι να δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον, να τον πιάνεις από το χέρι και να δαγκώνει το χέρι. Δεν είμαι επιφυλακτικός γιατί δεν μπορώ. Εγώ ξεχνάω. Αυτή είναι η φόδρα του υφάσματος. Υπάρχουν πάρα πολλοί που την έχω πατήσει και επαγγελματικά και την ξαναπατάω.

1100 οικογένειες είναι αυτή τη στιγμή στη Barking. Να είμαι καλά, να μπορεί αυτό να λειτουργεί.

Mέχρι τώρα με όσους έχω συνεργαστεί είμαι τυχερός και θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ. Μου έχει τύχει όμως με από πίσω κόσμο, πίσω από τις κάμερες. Να έχω δώσει μια ευκαιρία σε κάποιον και να την έχει εκμεταλλευτεί σε ανταγωνιστή».

Η αποκάλυψη για το Fame Story και το J2US

«Θα έχουμε ένα ζευγάρι από το Fame Story. Ήθελα να έχω δύο αλλά δεν μου το επέτρεψε το φορμάτ» ήταν η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη που κράτησε για το τέλος.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τα όσα είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!