TV BITS

Survivor: Μετά από έναν αγώνα με πολλή ένταση βγήκε ο πρώτος υποψήφιος

Με πάρα πολλή ένταση ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor, καθώς στον πρώτο αγώνα ασυλίας οι Φάνης και Αλέξης κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια!

Μπορεί οι οδηγίες των τριών παλιών παικτών να ήταν αρκετές στο αγώνισμα επικοινωνίας, όμως αυτή τη φορά η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα.

Παρότι προηγήθηκαν με 8-3, οι Μαχητές δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο 12.

Ο αγώνας σημαδεύθηκε από το επεισόδιο ανάμεσα σε Φάνη και Αλέξη. Ο Φάνης ηττήθηκε από τον Νίκο Γκάνο, έχοντας τους αντιπάλους να τον εμποδίζουν με κάθε τρόπο να ρίξει βολές, και χαρακτήρισε τον Αλέξη γελοίο. Ο Αλέξης έσπευσε να ζητήσει τα ρέστα. Ευτυχώς παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι.

Παρά την ήττα των Κόκκινων, μεγάλη χαρά ήταν για τον  Θοδωρή η στιγμή της πρώτης του νίκης. Ο παίκτης έφερε πόντο μετά από μια εβδομάδα στο παιχνίδι, απέναντι στον Γιώργο Γκιουλέκα και το πανηγύρισε έντονα.

Δυστυχώς όμως, αυτή η νίκη συνοδεύτηκε με την πρώτη του υποψηφιότητα, καθώς δεν ήταν αρκετή για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι του αξίζει μια παράταση χρόνου. Ο ίδιος όμως πήρε την υποψηφιότητα πολύ ψύχραιμα, αναγνωρίζοντας ότι δεν έχει προσφέρει στην ομάδα του αυτά που θα όφειλε.

Μάλιστα τη χαρακτήρισε "δίκαιη".
Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!