GOSSIP

Ο Μπιμπίλας είπε πως δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο δρόμο

Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας αυτές τις μέρες είναι ο ηθοποιός, βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς ο πρόσφατος λόγος του από το βήμα της Βουλής, την ημέρα της ψηφοφορίας για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών συγκλόνισε πολλούς.

Και μπορεί πλέον το σχετικό νομοσχέδιο που προκάλεσε αμέτρητες αντιδράσεις, να αποτελεί πλέον Νόμο της Ελλάδος, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε πως οι ομοφοβικές συμπεριφορές δεν άλλαξαν σε μια μέρα ούτε η κοινωνία προόδευσε αμέσως, καθώς είπε πως ο ίδιος έπεσε θύμα ομοφοβικής επίθεσης στη μέση του δρόμου.


Συγκεκριμένα ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας»  αποκάλυψε ότι του επιτέθηκε λεκτικά ένας άγνωστος άνδρας, ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα  ότι: «Δέχτηκα μια επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ποδήλατο, πολύ χυδαία. Δεν μπορώ να σας πω τι είπε. Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση. Δεν λέγεται στην τηλεόραση. Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει "ναι". Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε”».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!