GOSSIP

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21/2 η Πέγκυ Σταθακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της που έχει με την κόρη της.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι όσο μεγαλώνει έχει περισσότερο ανάγκη τα ταξίδια, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά επιλεκτική στο επαγγελματικό κομμάτι.

«Η βολή δεν πηγαίνει μαζί με την περιπέτεια, με τη γνώση ή την αλήθεια. Νομίζω ότι είμαι περιπετειώδης άνθρωπος. Αγαπώ τα ταξίδια και όσο μεγαλώνω το έχω περισσότερο ανάγκη να το κάνω. Για αυτό και είμαι επιλεκτική στις δουλειές μου. Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις αν αισθάνομαι ότι θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Τολμάω! Μπορώ εύκολα να πέσω κάτω να κλαίω και να αισθανθώ αδύναμη αλλά νομίζω ότι υπάρχει και ένα κομμάτι δυνατό.

Ήμουν στο παρά δύο να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία όταν δεν έβρισκα την κόρη μου. Αυτό έγινε όταν πρωτοέφυγε από το σπίτι. Τώρα ωριμάζω και δεν επεμβαίνω πολύ στη ζωή της. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με την κόρη μου, σαν άνθρωποι, σαν ψυχές. Είναι μια περίοδος που πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό που λέμε ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Αυτό έχει ένα μυστικό και είναι όταν το παίρνεις στην αγκαλιά σου και κατά πόσο θες να το αντιμετωπίσεις σαν άγνωστο, ξένο που προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει. Είναι ιερό να αντιμετωπίσεις το παιδί σου σαν άνθρωπο. Θέλει μια ταπεινότητα από την πλευρά του γονιού. Είναι ένα άλλο πλάσμα που πρέπει να το καταλάβω και όχι να το φέρω στα μέτρα μου.

Ελπίζω να μην μου στείλει τη χειρότερη στιγμή στην μητρότητα. Αλλά όταν κλαίει και είναι πολύ λυπημένη, δεν το αντέχω. Εκεί είναι δύσκολο για έναν γονιό! Η καλύτερη στιγμή είναι η κάθε στιγμή που είσαι μαζί του. Έχει συμβεί να τσακωθούμε, όχι πολύ συχνά, αλλά συμβαίνει. Σε εμάς δεν έχει εμφανιστεί σύγκρουση, δεν είμαστε δύο γυναίκες που τσακώνονται. Είμαστε γυναίκες που γελάμε, γκρινιάζουμε, ιδεολογικά αλλά δεν τσακωνόμαστε συχνά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!