GOSSIP

Η Σκορδά συγκινήθηκε on air όταν ο Πυριόχος είπε: «δεν φεύγει ποτέ ο πόνος»

O Άγγελος Πυριόχος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time και μίλησε και για το πένθος που βιώνει η Άντζελα Δημητρίου μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της αλλά και για τη δική του εμπειρία από την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του και... άγγιξε ευαίσθητες χορδές της παρουσιάστριας.

Ο Άγγελος Πυριόχος είπε: «Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος».

Και πρόσθεσε: «Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”».

Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην συνεργάτης της Φαίης: «Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα. Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι… Όπως κι εσύ ήσουν».

«Sorry σε έβγαλα εκτός θέματος. Συγγνώμη», είπε ο Άγγελος και η Φαίη, που πασχίζει να διαχειριστεί τον πρόσφατο αιφνίδιο θάνατο του δικού της πατέρα, βούρκωσε τονίζοντας: «Είναι αυτό που προχωράμε και είναι πολύ σημαντικό».

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!