GOSSIP

Ψυχικό ράκος η Άντζελα - Την είδαμε να λυγίζει στην κηδεία της μαμάς της

Μια από τις σπάνιες φορές που είδαμε την Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού να... λυγίζει, καθώς η Άντζελα Δημητρίου πενθεί για την απώλεια της μητέρας της και σήμερα καλείται να της πει το στερνό αντίο.

Η τραγουδίστρια είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και την είδαμε να φτάνει στον χώρο όπου θα γίνει η κηδεία έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς προφανώς το κοινό πένθος έκανε τις δυο γυναίκες να αφήσουν στην άκρη τις κόντρες των τελευταίων ημερών.


Ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Ολγα χθες Πέμπτη ανέβηκε στο διαμέρισμα της μητέρας της (ζει με το σύζυγο και το παιδί της στον κάτω όροφο του ίδιου κτίσματος) για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό προκειμένου να συμπαρασταθεί στη μαμά της, ενώ και για την ίδια το πένθος είναι βαρύ καθώς η γιαγιά της ήταν αυτή που στέκονταν πλάι της από παιδί όταν η διάσημη μητέρα της εργάζονταν.

Στην κηδεία που θα ξεκινήσει στις 11.00 στο νεκροταφείο Ηλιούπολης αναμένεται να βρεθεί πλήθος διάσημων καλλιτεχνών ενώ ήδη έχουν φτάσει στεφάνια από συναδέλφους της Άντζελας όπως από την Πέγκυ Ζήνα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!