GOSSIP

Η Βίκυ Παγιατάκη πέταξε μεγάλη... μπηχτή στη Δανάη Μπάρκα [βίντεο]

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, να φιλιέται μέσα σε κλαμπ με την Δανάη Μπάρκα.

Τόσο η Καινούργιου, όσο και η Μπάρκα, στις σημερινές εκπομπές τους απέφυγαν να αναφερθούν στο επίμαχο βίντεο.


Η δε Δανάη, με... διπλωματικό τρόπο ακούστηκε να λέει όλο νόημα ενώ η κουβέντα είχε έρθει στο θέμα των αναρτήσεων στα social media για τους celebrities: «Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα,  για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις…

Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο».

Όμως λίγο αργότερα, στο πλατό της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, μπήκε η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη, η οποία σε ένα σύντομο διάλογο που είχε με την παρουσιάστρια, φρόντισε να πετάξει και μια μεγάλη μπηχτή για τα... φιλιά, την οποία επίσης η Δανάη προσπάθησε να προσπεράσει, όχι και τόσο... διπλωματικά.

 

  • Δ.ΜΠ.: Τι γίνεται;
  • Β.Π.: Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε…
  • Δ.ΜΠ.: Την πάτησες!
  • Β.Π.: Και μετά ήρθε η πανσέληνος…
  • Δ.ΜΠ.: Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα.
  • Β.Π.: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου.
  • Δ.ΜΠ.: Να ‘σαι καλά!
  • Β.Π.: Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;
  • Δ.ΜΠ.: Πάμε στα ζώδια…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!