MEN'S GUIDE

SAGs: 5 stars δικαίως μπήκαν στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς

Για τους άντρες οι red carpet εμφανίσεις είναι μάλλον στιλιστικά αναμενόμενες αφού αρκεί να φορέσουν ένα καλοραμμένο μαύρο κοστούμι ή σμόκιν, ανάλογα το event. Ωστόσο στα φετινά SAG Awards είδαμε μερικούς σταρ που με απλούς τρόπους κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την... ασπρόμαυρη βαρετή κλασικούρα των συναδέλφων τους και να μπουν στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς. 

Matt Bomer

Για μια ακόμη φορά ο εν λόγω ηθοποιός φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοντυμένους σταρ. Αυτή τη φορά ο Matt Bomer επέλεξε ένα Boss κοστούμι, το οποίο όμως απογείωσε στυλιστικά με μια πανάκριβη καρφίτσα στο πέτο.

 

Glen Powell

Με ένα Brioni κοστούμι και πολύτελή υφάσματα σε καφέ τόνους ο ηθοποιός κέρδισε επάξια μια θέση στη λίστα με τους σταρ που ξεχώρισαν με το στυλ τους

 

Tyler Jesse Williams

O 32χρονος ράπερ και ηθοποιός τόλμησε να πει ναι στο χρώμα και συγκεκριμένα σε μια απόχρωση του γαλάζιου, φορώντας ένα baby blue Amiri κοστούμι με λαμέ εφέ και παντελόνι με πιέτες και φαρδιά γραμμή. Το net μπλουζάκι του απλά του χάρισε περισσότερους πόντους σε στυλ.

 

Jeremy Allen White 

Ο 33χρονος ηθοποιός Jeremy Allen White τίμησε το επίθετό του επιλέγοντας ένα σχεδόν λευκό Saint Laurent outfit αψηφώντας τους κανόνες του κόκκινου χαλιού και κερδίζοντας το στοίχημα του στυλ

 

Dominic Sessa

O 21χρονος ηθοποιός φόρεσε ένα total black outfit με κοστούμι Zegna

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!