GOSSIP

H Καινούργιου αποκάλυψε τί της είπαν οι γονείς της μετά το σάλο με τον πρώην της

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έχει επιλέξει να μην κάνει δημόσια κανένα σχόλιο μετά το βίντεο που έδειχνε τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, να φιλιέται με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά σήμερα, αποφάσισε να αποκαλύψει το σχόλιο που έκαναν οι γονείς της για τις... εξελίξεις στην προσωπική ζωή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για την κόρη της, Ερασμία Μάνου που χώρισε από τον Βασίλη Δημάκη αναφέρθηκε στους γονείς της.

«Είμαι 38 χρονών, θα ρωτήσω τη γνώμη των γονιών μου αλλά δεν με αφορά καθόλου η άποψή τους για το τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν με επηρεάζει.» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και κατέληξε: «Επίσης δεν μπορώ γιατί μου έχει συμβεί και εμένα με τους γονείς μου και προσφάτως να πουν: “Στα λέγαμε εμείς;”. Εγώ αυτό δεν το μπορώ το θεωρώ μέγα λάθος».

Και όλα αυτά η Κατερίνα τα είπε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με το στιγμιότυπο του τρυφερού ενσταντανέ της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!