GOSSIP

O Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του παραδέχτηκαν πως πέρασαν κρίση στο γάμο τους

Η ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου από την εκπομπή της Τσιμιτσιλή, συνάντησε τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα, στο γυμναστήριο όπου πηγαίνουν μαζί κάθε πρωί και το ζευγάρι, που είναι πολύ αγαπημένο, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά, μίλησε για τη σχέση του.

Ωστόσο, το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε και στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού.
 

«Η κόρη μας, όταν της ανακοινώσαμε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, δεν ήθελε, της ήρθε βαρύ. Ο γιος μας μοιάζει πολύ στον Αντώνη Βαρδή, μερικές φορές νιώθουμε ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», δηλώνει ο Γιάννης Βαρδής.

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, είχε θέματα με το στομάχι του και για 7 μήνες αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

«Δεν κοιμόμασταν, τους πρώτους μήνες τσακωνόμασταν συνέχεια με τη Νατάσα. Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο», εξομολογείται ο Γιάννης Βαρδής, με τη Νατάσα Σκαφίδα να επισημαίνει πως χρειάστηκε η συμβουλή ενός ειδικού, ο οποίος μάλιστα τους επισήμανε πως, εφόσον κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή την κρίση, θα είναι για πάντα μαζί.

Σε άλλο σημείο της κοινής τους συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!