GOSSIP

Η Ελίνα Παπίλα λέει πως την "πολεμούσαν" γιατί δεν ήταν στο "κύκλωμα"

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη εδώ και καιρό έδωσε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή η Ελίνα Παπίλα.

H ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τη ζωή της στη Χαλκίδα με 3 παιδιά, την κριτική που δέχτηκε ως παρουσιάστρια αλλά και τα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια.

«Κάποια στιγμή τέθηκε θέμα να μετακομίσουμε στην Αθήνα, τα παιδιά ούτε να το ακούσουν» είπε για το γεγονός ότι καθημερινά πηγαινοέρχεται στη Χαλκίδα για να κάνει την εκπομπή της στον Sfera.

«Ο σύζυγός μου έχει βιομηχανία κρέατος. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ. Τρώω μόνο κοτόπουλο όταν κάνω δίαιτα. Δεν το θέλει ο οργανισμός μου» αποκάλυψε.

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήμουν λίγο ντίβα. Στην αρχή με κυνήγησε, μετά τον κυνήγησα εγώ» είπε για τον σύζυγό της.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές από την ώρα που μπήκα στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου με βοήθησε να ισορροπήσω κάποιες σκέψεις. Εκείνος πίστευε σε μένα.  Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ να τα παρατήσω» ανέφερε.

Μίλησε όμως και για τα τρία της παιδιά που είναι 14 και 12 και κυρίως το μικρό της παιδί που είναι μόλις 3.

«Είχα εύκολες εγκυμοσύνες αλλά έπαιρνα πολλά κιλά. Στο πρώτο πήρα 34.

Στο 30 παιδί είπα στον άνδρα μου ότι δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω αν χρήζει ψυχολογικής βοήθειας αλλά κάνω σκέψεις περίεργες. Πέρασε από μόνο του. Το συζητούσα» ανέφερε.

«Ευγνωμονώ πάντα το Star που μου έδωσε την ευκαιρία να βγω στην τηλεόραση. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν με καλοδέχτηκαν. Έφτασαν στο σημείο να λένε πως ήμουν σνομπ και είχα ύφος. Προκειμένου να δικαιολογήσουν το ότι

Έλεγαν για μένα “Ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγούν, η Κάμερον Ντίαζ;”.

Στεναχωριόμουν, εκ των πραγμάτων δεν θα συνέχιζε η εκπομπή με τέτοια κριτική. Δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο κάθε μέρα έρχονταν οι κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή.

Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα» ανέφερε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1.

«Έκανα διάφορες συζητήσεις με την Βarking Well για διάφορα project, θα δούμε».

«Η μεγαλύτερη αρετή είναι η ευγένεια. Στην τηλεόραση δεν έχω λάβει αυτή την ευγένεια» είπε στο τέλος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!