TV BITS

Survivor: Και η Ευγενία βγήκε στον τάκο μετά την ήττα των Διάσημων

Σε... γυναικεία υπόθεση δείχνει να εξελίσσεται η διαδικασία μονομαχίας και αυτή την εβδομάδα, αφού ήδη από το επεισόδιο της Κυριακής 3/3 είχε βγει στον τάκο η Μαριλίνα από τους Μαχητές και χθες Δευτέρα 4/3 είχαμε ήττα της Κόκκινης ομάδας και μια ακόμη γυναίκα βρέθηκε υποψήφια για αποχώρηση.

Οι Μπλε, παρά τις μεταξύ τους εντάσεις, κατάφεραν χθες να πάρουν τη νίκη και μάλιστα... αναπάντεχους πόντους στην ομάδα έφεραν τόσο η Aira όσο και η Μαριλίνα!

Από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι εντάσεις, με τον Ντάνιελ να ζητά VAR για έλεγχο παράβασης, τους Μπλε να αντιδρούν με αγανάκτηση και τον ηθοποιό να κατευθύνεται προς το μέρος τους εκνευρισμένος. 

Ο τελευταίος πόντος και το κλείσιμο της αναμέτρησης ήρθε με τη νίκη της Δώρας απέναντι στην Ευγενία.


Δυστυχώς για την νέα παίκτρια το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά καθώς μετά από μιάμιση εβδομάδα δεν έχει καταφέρει να φέρει πόντο. Οι Κόκκινοι είχαν ξεκάθαρο έργο σε αυτήν την κάλπη. 


Ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στην Ευγενία προσπάθησε να μάθει τι είναι εκείνο που την απασχολεί και την δυσκολεύει στους στίβους μάχης. Η ίδια απάντησε πως ίσως λόγω των κακών πρώτων αποτελεσμάτων την έχει πάρει από κάτω.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!