GOSSIP

Eurovision: Οι Καλούτα και Αλευράς ερμήνευσαν... αλλιώς το "My Number One"

Σήμερα Τσικνοπέμπτης 7/3 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού με το οποίο η Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και αν κρίνουμε από το τρέιλερ που ετοίμασε η ΕΡΤ για την αποψινή βραδιά, θα δούμε πολλές εκπλήξεις!

Η παρουσίαση του τραγουδιού, θα γίνει απόψε το βράδυ  στην έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και φυσικά εκτός από την πρώτη μετάδοση του βιντεοκλίπ που ετοιμάστηκε για τη Eurovision, θα ακούσουμε και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι.

Οι εκπλήξεις, όμως, στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα εξαντληθούν μόνο στην παρουσίαση της φετινής μας συμμετοχής. Ήδη από την εκπομπή Fay's Time, μάθαμε πως σε βίντεο - έκπληξη θα δούμε και τη Ναταλία Γερμανού, ενώ παρών στο στούντιο θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός που έχει ετοιμάσει τη χορογραφία της Σάττι και της ομάδας της, αλλά ειδικά το δίδυμο Καλούτα - Αλευράς, μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Στο τρέιλερ, βλέπουμε πως οι σχολιαστές του φετινού διαγωνισμού, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, θα ανέβουν στη σκηνή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία Κώστα Μυλωνά, για να παρουσιάσουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα μια ανατρεπτική διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου «My Number One», που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση, το 2005, στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!