TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά μετά τη χθεσινή Μονομαχία [βίντεο]

Τρεις παίκτριες της Κόκκινης ομάδας και μια της Μπλε,  χρειάστηκε να μονομαχήσουν το βράδυ της Πέμπτης 7/3 για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor και για την Μαρία Αντωνά, που είχε βρεθεί αρκετές φορές σε Μονομαχία αποχώρησης, αυτή η εβδομάδα έμελλε να είναι η τελευταία της στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, στον τάκο είχαν βγει αυτή την εβδομάδα, οι Μαριλίνα Βακονδίου,  Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσέρου και Μαρία Αντωνά. 

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, εμφανίστηκε τρομερά ανταγωνιστική στη μονομαχία, ωστόσο ηττήθηκε τόσο από την Μαριλίνα Βακονδίου, ύστερα από επτά αναμετρήσεις, όσο και από τη συμπαίκτριά της στους «Κόκκινους», Ευγενία Μπόρλα.

Ήδη από την αρχή του επεισοδίου της Πέμπτης (07/3), η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε απογοητευμένη μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς στην ομάδα της: «Κάθε μέρα πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης [...] Τώρα με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το 1/3 της ομάδας, εντάξει είναι λίγο περίεργο, πέφτει μεγαλύτερη ευθύνη».

 

Μιλώντας μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησής της αποκάλυψε πως αγωνίστηκε μόλις με το 50% των δυνατοτήτων της γιατί δεν ήθελε να είναι «φαταούλας». Παράλληλα, απάντησε και στα σχόλια που έγιναν από την αντίπαλη ομάδα και ειδικότερα από τον Τζέιμς Καφετζή, σχετικά με την «εύνοια» που τύγχανε από την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην επιλογή των ματσαρισμάτων.

 

Αποχωρώντας δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να δει γυναίκα να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο. Με δεδομένο, όμως, ότι η Κατερίνα Δαλάκα το έχει κάνει ήδη, έδειξε τελικά προς την πλευρά της Ασημίνας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!