GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου» [βίντεο]

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη ρήξη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις, αλλά και στη σχέση της με τον γιο της, ο οποίος για χρόνια νόμιζε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι ξαδέρφη και όχι μητέρα του. 

Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει, "τι έκανα; Έδωσα αυτό, κι εκείνο, πάρτε και εκείνο και εγώ τι κάνω;  Να πεθάνω; Όχι. Θέλω να 'ναι καλά, μαζί με τον άντρα και το παιδάκι της, κι αν χρειαστεί κάτι που μπορώ να συνεισφέρω, ευχαρίστως».

Για το πώς αποκάλυψε στον γιο της ότι δεν είναι ξαδέρφια, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Ο γιος μου έβαλε μυαλό, δουλεύει στη Γερμανία. Για πολύ καιρό νόμιζε ότι ήμουν ξαδέρφη του. Αυτό έγινε από τη μητέρα μυ γιατί έδωσε τον Βαγγέλη στη θεία μου γιατί δεν έκανε παιδιά. Εγώ ήμουν μικρή, κάποια στιγμή έφυγε από τη ζωή η θεία μου και τον πήρα τηλέφωνο. Του το είπα σαν παραμύθι. Του λέω "η μάνα σου δεν πέθανε, είμαι εγώ η μάνα σου". Παθαίνει σοκ μένει στην καρέκλα. Το ίδιο και η Όλγα που έλεγε "μαμά να μου κάνεις ένα αδερφάκι". Πέρασα πάρα πολλά αλλά τους έκανα καλό. Η μάνα είναι η Αγγελική. Η Άντζελα Δημητρίου είναι στη δουλειά της».

Με ιδιαίτερη φόρτιση, είπε μετά: «Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι και να κατηγορείς της μάνα σου. Ποτέ, ποτέ όμως ούτε σήκωσα χέρι στη μάνα μου, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν πάντα στο πλευρό της μέχρι να βγει η ψυχή της στο κρεβάτι».

Τέλος, με παράπονο η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Με εκμεταλλεύτηκαν, είναι μεγάλη στενοχώρια».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!