TV BITS

Suvivor: Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν και έβγαλαν στον τάκο την Aira [βίντεο]

Οι αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων φαίνεται πως λειτούργησαν αρνητικά για την Μπλε ομάδα, που αυτή την εβδομάδα έχασε και στους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας και έχει ήδη βγάλει στον τάκο δύο παίκτριές της.

Το βράδυ της Τρίτης όμως, οι Μπλε έκαναν επιτέλους την ανατροπή και πήραν τη νίκη, στέλντοντας στην κάλπη του Συμβουλίου τους Κόκκινους, οι οποίοι με τη σειρά τους έβγαλαν στον τάκο μια ακόμη παίκτρια.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή πρώτη υποψήφια από την Μπλε ομάδα αναδείχθηκε η Ευγενία Μπόρλα και τη Δευτέρα την ακολούθησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δήλωσε έτοιμη για μάχη.

 Και χθες βράδυ ήταν οι Κόκκινοι αυτοί που κλήθηκαν να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και έστειλαν στον τάκο ως τρίτη υποψήφια την Aira Adomaityte.

Την ίδια στιγμή οι εντάσεις ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και τους συμπαίκτες του δεν λένε να κοπάσουν με τον ίδιο να θεωρεί πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον του. Από την άλλη, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ότι ορισμένοι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έχουν στενοχωρηθεί αρκετά με την υποψηφιότητα της Χρύσας, υπονοώντας πως υπάρχει ένα ειδύλλιο στο Survivor.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι μαζί με τη Χρύσα, στεναχωρήθηκαν κι άλλοι. Ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με την μπλε ομάδα αλλά και με την κόκκινη. Είδα κάποια άτομα που το πήραν εξίσου βαριά με τη Χρύσα. Όσο κι αν έδειξε η Χρύσα ότι δεν την ενοχλεί, πιστεύω ότι την ενοχλεί γιατί έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

«Σε αυτή την αποχώρηση θα πρέπει να αποχωριστεί και κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει συνηθίσει να περνάει καλά. Αυτοί οι παίκτες είναι και στην κόκκινη ομάδα. Αυτοί οι παίκτες μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει το πόσο κοντά έχουν έρθει με τη Χρύσα. Και όταν λέω κοντά, δεν εννοώ μόνο στο φιλικό κομμάτι. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε τί είπε η Aira.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!