GOSSIP

H Χατζίδου απουσιάζει και πάλι από την εκπομπή της - Τα νεότερα για την υγεία της

Για τέταρτη συνεχή μέρα, ο Ετεοκλής Παύλου, ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της Ελένης Χατζίδου, αναγκάστηκε να καλημερίσει μόνος του τους τηλεθεατές καθώς η τραγουδίστρια κα παρουσιάστρια αναρρώνει μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Ο Ετεοκλής Παύλου μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας: «Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Να ξεκινήσω με τα του σπιτιού, τα του οίκου μου, και του τηλεοπτικού και του κανονικού! Όσον αφορά στην Ελένη, είναι και πηγαίνει καλύτερα. Σας κάνω την καθημερινή ενημέρωση γιατί ξέρω ότι ρωτάτε. Θεωρώ ότι σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα είναι εδώ μαζί μας».

Θυμίζουμε ότι και η ίδια χθες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά»!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!