GOSSIP

O William δεν θέλει ούτε... on camera να δει τον Harry - Στα άκρα η σχέση τους

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως οι σχέσεις του βρετανικού παλατιού με τον πρίγκιπα Harry είναι κάκιστες μετά το Megxit αλλά σήμερα, θα φανεί το απίστευτο μέγεθος που έχει πλέον πάρει το χάσμα ανάμεσα στα αδέλφια William και Harry.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα γίνει στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο, η τελετή για την 25η επέτειο των Diana Legacy Awards, ενός φιλανθρωπικού θεσμού που θέσπισε η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τη συμμετοχή των δύο γιων της, μαρτυρούν πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας, δεν θέλει πλέον να βλέπει ούτε... ζωγραφιστό τον αδελφό του!


Όπως αποκαλύπτει το site της Daily Mail και τα δύο αδέλφια αναμένεται να έχουν "σημαντική" συμμετοχή στο event, αφού σύμφωνα με το διοργανωτή παρών θα είναι στην εκδήλωση ο William (χωρίς φυσικά τη σύζυγό του Kate που ακόμα αναρρώνει από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα) ενώ και ο Harry, που πλέον ζει με τη σύζυγό του Meghan Markle και τα δυο τους παιδιά στην  Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θα συνδεθεί live με την εκδήλωση για να μιλήσει με τους παραλήπτες των βραβείων και να στείλει το δικό του μήνυμα.


Και αν πολλοί περίμεναν πως έστω και... εικονικά με την χρήση της τεχνολογίας τα δυο αδέλφια θα ήταν ξανά μαζί σε ένα event και μάλιστα ένα event που γίνεται στην μνήμη της μητέρας τους, αυτό δεν θα συμβεί.
Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο William ναι μεν θα πάει στην εκδήλωση και θα εκφωνήσει και λόγο, αλλά η ζωντανή σύνδεση με τον William θα γίνει ΜΟΝΟ όταν ο William αποχωρήσει εντελώς από το κτίριο του Μουσείου Επιστημών!

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν τα δυο αδέλφια συνήθιζαν να ποζάρουν μαζί με όσους λάμβαναν κάθε χρόνο τα Diana Legacy Awards


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!