GOSSIP

Βαρύ πένθος για την Δανάη Παππά - Συγκινεί η ανάρτηση της ηθοποιού

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την 27χρονη ηθοποιός Δανάη Παππά, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα άτομο, που η ίδια αναφέρει πως ήταν το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Παππά αποχαιρέτησε την γιαγιά της, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί.

«Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, που κράτησες τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μου μυστικά. Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βαλεις εκει πανω μια τάξη. Οπως έβαζες μέχρι και την τελευταια στιγμή στην οικογενεια μας.

Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα. Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορεύεις γκρέμιστα γκρέμιστα ολα πια, να μιλάς κορακιστικα και να δίνεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγω να κάνω πως δεν σε βλέπω. Θα σε θυμάμαι να λες τα πραγματα οπως ειναι, και να μην φοβάσαι τιποτα, παντα με σκέρτσο! Για παντα δική σου Ζαζούκι μου, σ’ αγαπάω. That’s it. Ps.: Ξερεις τί πρεπει να πεις και σε ποιους εκει πανω, δεν σε φοβάμαι» έγραψε η Δανάη Παππά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!