TV BITS

Σάββατο με Φίλους: Αυτό το Σάββατο καλεσμένος θα είναι ο Κώστας Καραφώτης

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 22:50, το μουσικό μας στέκι γεμίζει με σερπαντίνες, μάσκες και κομφετί, όπως επιτάσσει το πνεύμα των ημερών, και γιορτάζουμε την τελευταία μέρα της Αποκριάς με εξαιρετική παρέα, πολύ χορό, κέφι και μεγάλα τραγούδια!

«Σάββατο με φίλους!» λοιπόν, και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τον Κώστα Καραφώτη, έναν εξαιρετικό ερμηνευτή για ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα από το χθες και το σήμερα. Μαζί του έρχονται η Ελεάνα Παπαϊωάννου με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, Γιάννης Γρόσης, η Βένια Καραγιαννίδου και η Μαρία Κορέλλι. Ακόμα, ο Παναγιώτης Λάλεζας μας οδηγεί σε αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, με τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

 

Στην παρέα μας, οι κριτές του «My Style Rocks», Λάκης Γαβαλάς και Έβελυν Καζαντζόγλου, η Μαίρη Μηλιαρέση, οι δημοσιογράφοι Έλενα Κώνστα, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σίσσυ Καλλίνη, Τάσος Μπιμπισίδης και οι ηθοποιοί Παυλίνα Ζάχρα, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Κατερίνα Νικολοπούλου, Λάζαρος Βασιλείου. 

 

Τη δική τους ενέργεια και διάθεση δίνουν επίσης οι Στέλλα Γιαμπουρά, Κάτια Ταραμπάνκο, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Γιώργος Ασημακοπούλος και ο Παύλος Παπαδόπουλος. 


 

«ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:50 στο ΣΙΓΜΑ  

 

 

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/1641413479928250

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!