GOSSIP

Η Τούνη όλο χαρά ανακοίνωσε πως αγόρασε δύο ακόμη σπίτια στη Θεσσαλονίκη!

Πριν λίγα χρόνια η Ιωάννα Τούνη έμενε για μήνες σε Airbnb μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του σπιτιού που τότε είχε αγοράσει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και δεν έκρυβε την χαρά της που θα αποκτούσε δικό της σπίτι και τώρα όλο χαρά και πάλι ανακοίνωσε πως η ακίνητη περιουσία της μεγαλώνει!

Η influencer ανακοίνωσε ότι αγόρασε δύο νέα σπίτια στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μάλιστα, θα τα ανακαινίσει!

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε συγκεκριμένα: «Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου»!

Επίσης τόνισε πως πλέον εξαιτίας αυτού του νέου... πρότζεκτ θα περνάει περισσότερο χρόνο στη Θεσσαλονίκη καθώς η βασική της κατοικία πλέον είναι στην Αθήνα, όπου πέρυσι το καλοκαίρι επίσης ανακαίνισαν το σπίτι που πήραν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη έχει ακόμη ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο μένει η ίδια με τον Πάρη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν την επισκέπτεται. Πρόκεται για ένα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Και σε περιζήτητο σημείο, δυο βήματα από την Αγία Σοφία και με θέα!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!