GOSSIP

Ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί προτίμησε να γίνει tatoo artist

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόσταση που έχει πάρει αυτή την εποχή από το θέατρο και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το τατουάζ.

«Όταν ασχολήθηκα με τα τατουάζ βρέθηκα σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα να επαναπροσδιοριστώ και να πάρω μια απόσταση. Ήθελα από παιδί να ασχοληθώ με τα τατουάζ, είχα σπουδάσει και γραφιστική πριν το θέατρο και την τηλεόραση. Η δουλειά μας είναι ένα πολύ σκληρό περιβάλλον, υπάρχει φοβερή ασυνέπεια και παρασκήνιο στο θέατρο.

Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη σε κανέναν. Δεν περνούσα καλά και γι’ αυτό θέλησα να πάρω αυτή την απόσταση. Το θέατρο το αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου, αλλά η απόσταση που παίρνω τώρα μου κάνει καλό και για την ίδια τη δουλειά, όταν επιστρέψω κάποια στιγμή», είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος είπε επίσης: «Είμαι ήρεμος στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά μου. Είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!