TV BITS

Survivor: H Χρύσα έχει γίνει έξω φρενών με την Ασημίνα [βίντεο]

Έξαλλη έχει γίνει η Χρύσα με την Ασημίνα καθώς στο Συμβούλιο του Νησιού, η παίκτρια των Κόκκινων έκανε λόγο για παρεμβάσεις του Φάνη στα ματσαρίσματα της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να ευνοηθεί η Χρύσα. 

Ο Αλέξης Παππάς, συνεχίζοντας πάνω στα λεγόμενα της συμπαίκτριάς του, διατύπωσε για ακόμη μια φορά την άποψη ότι η Χρύσα έχει σύντροφο εντός του παιχνιδιού. Ωστόσο παλιότερα άφηνε να εννοηθεί ότι αυτός ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης. Αυτή τη φορά είπε ότι Χρύσα και Φάνης είναι μαζί...

Η Χρύσα εισπράττοντας αυτά τα σχόλια από την Ασημίνα ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει, και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο. 

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω.

Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της – γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου – πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της»

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!