TV BITS

Survivor: Τρίτωσε το σερί με νίκες για τους Μπλε - Στον τάκο βγήκε ο Γιάννης

Όσο και αν οι Κόκκινοι ήθελαν να ανακόψουν την φόρα της Μπλε ομάδας, που ήδη είχε κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας, τελικά δεν τα κατάφεραν και το βράδυ της Τρίτης 19/3 στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, τους είδαμε να οδηγούνται ξανά ηττημένοι, στο συμβούλιο του νησιού.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας,  ήταν θρίλερ για... γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να καταλήγουν σε flag race και τους Μπλε να επικρατούν των Κόκκινων με 12-9 και να πανηγυρίζουν άλλη μια νίκη σε αγώνα ασυλίας του Survivor.

Ο αγώνας ήταν τόσο δυνατός, που οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τελευταίο flag race δεν έκρυψαν ότι ήταν από τους καλύτερους που έχουν παίξει στο παιχνίδι και τέτοιοι αγώνες είναι η αιτία της συμμετοχής τους στο παιχνίδι.

Πριν από τον αγώνα, βέβαια, υπήρξαν έντονοι διάλογοι με αφορμή τα όσα είπε ο Φάνης Μπολέτσης για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά αλλά και τις επιλογές των Κόκκινων στα ματσαρίσματα,

Τα αίματα άνοιξαν ακόμη περισσότερο σε ένα run με αντιπάλους τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι… «σφήνωσαν» στο κοινό εμπόδιο. Ο παίκτης των Μπλε ισχυρίστηκε ότι ο αντίπαλός του, του τραβούσε τα πόδια, κάτι που ο παίκτης των Κόκκινων αρνήθηκε.

 

«Αυτό που έγινε στο κοινό εμπόδιο ήταν ότι εγώ είχα προπορευτεί, ο Γιάννης ερχόμενος από πίσω αυτό που έκανε είναι να μου τραβήξει τα πόδια. Σε κάποια στιγμή ήρθε κάτω από το στήθος μου. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας μου τα πόδια για να μην βγω. Έγινε το σκηνικό, εγώ προσπάθησα να βγω εκείνη τη στιγμή.

Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη του. Μπορεί να είχε χτυπήσει και ο ίδιος στο πρόσωπο. Εμένα δεν μου άρεσε! Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ενδεχομένως. Εγώ έχασα την συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα και πήρε τον πόντο. Αυτό που έκανε ο Γιάννης ήταν λάθος!», είπε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, με τον Πέρπατάρη να τον ειρωνεύεται και να λέει ότι «πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση πραγματικά. Σου ζητώ συγγνώμη…».

 

Ο Φάνης και ο Τζέιμς ενεπλάκησαν σε ακόμη έναν καυγά με τους Κόκκινους και επιχείρησαν να στρέψουν την ψηφοφορία προς την υποψηφιότητα του Χριστόφορου. Μόνο που οι Κόκκινοι ήταν άλλη άποψη και έβγαλαν τρίτο υποψήφιο τον Γιάννη Περπατάρη. Ήδη στη… μονομαχία έχουν «βγει» οι Νίκος Ρικουνάκης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους,

 

Όταν οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Περπατάρη, ο παίκτης των Κόκκινων δεν έκρυψε την ενόχλησή του, κάνοντας λόγο για παρέες που τον ψήφισαν.

 

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας στο Survivor θα κρίνει αν ο παίκτης που θα «κλείσει» την 4αδα της μονομαχίας θα φορά Κόκκινη ή Μπλε μπαντάνα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!