TV BITS

Survivor: Ο Αλέξης έγινε έξαλλος με την Ασημίνα και... αποχώρησε [βίντεο]

Πολύ κακό είναι το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα, καθώς όχι μόνο σημειώνει αλλεπάλληλες, διαδοχικές ήττες, αλλά οι εντάσεις μεταξύ των παικτών της, και ειδικά μεταξύ Αλέξη και Ασημίνας, χθες χτύπησαν κόκκινο!

Τις.. φιτιλιές για να ξεσπάσει η διχόνοια ανάμεσα σε Αλέξη και Ασημίνα, τις έβαλε ο Φάνης, ο οποίος σε πρόσφατο συμβούλιο, κατηγόρησε την Ασημίνα αναφέροντας πως τα όσα είπε έχουν την στήριξη και του Αλέξη και η κατάσταση άρχισε να μυρίζει... μπαρούτι! 

«Η συζήτηση που μάλλον προετοιμάστηκε έγινε μπροστά στο πρόσωπό μου και το λέω ανοιχτά ότι αυτό με πείραξε, δεν μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σιγοντάρει ο Αλέξης πράγματα απέναντι στο πρόσωπό μου», είπε αρχικά στο χθεσινό  (19/3) επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν έχει να κάνει με το εάν πιστεύω τα λεγόμενα του Φάνη ή όχι. Δεν μου άρεσε που μου έβγαλες κάρτα μπροστά σε όλα τα παιδιά και το ότι ο Φάνης ήταν μαζί σου σε όλο αυτό μετά από μόλις 2 μέρες στην ίδια καλύβα. Βγάζεις ξαφνικά κάρτα σε μία παίκτρια που έχεις περάσει τόσα πολλά και σε σιγοντάρει ένας που μέχρι χθες λέγαμε τόσα αρνητικά για εκείνον μαζί», υπογραμμίζει η παίκτρια των Κόκκινων.

«Όλο αυτό δεν το κάνω για να μου ζητήσεις συγνώμη. Το κάνω, γιατί θέλω να το πω. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Φάνη, γιατί το είδα με τα μάτια μου», τόνισε η παίκτρια του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να της επισημαίνει ότι το έκανε για να δει πώς είναι να νιώθει κανείς εκτεθειμένος, επικαλούμενος παλαιότερη κίνηση της Ασημίνας προς τον ίδιο.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ», δικαιολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

«Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό… θα δείξει. Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο… είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε… ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;», σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προσωπικό της cue στο Survivor.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!