TV BITS

My Style Rocks: Το σημερινό task έχει στο επίκεντρο τα "πλεκτά της Άνοιξης"

Μετά τη χθεσινή βροχή από «1» οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks έχουν να ανταποκριθούν σε μία ακόμα δύσκολη αποστολή, τα «Ανοιξιάτικα Πλεκτά». Μπορεί να ακούγεται εύκολο όμως δεν είναι!

Χθες το πινακάκι του Στέλιου Κουδουνάρη έγραφε «1» σήμερα όμως θα εμφανιστεί το «4» σε ένα look που ο ίδιος θα χαρακτηρίσει «όαση»! 

 

Η Ανδριάνα την προηγούμενη διαγωνιστική εβδομάδα βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση και παρότι πήρε τη θετική ψήφο για να παραμείνει από την κριτική επιτροπή ωστόσο έχει τα παράπονά της γιατί δεν άκουσε ένα καλό λόγο. Αυτό το παράπονο εκφράζει την ώρα της εμφάνισής της. Τι απάντηση θα λάβει από την κριτική επιτροπή; 

 

Οι oversized πλεκτές ζακέτες έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο να φορεθούν και τις σαφείς οδηγίες δίνει η Άννα Καψάλη με αφορμή την εμφάνιση της Casablanca. 

Τα κομμάτια γνωστών σχεδιαστών και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να γίνουν μέρος ενός προσωπικού styling επανέρχονται ως θέμα συζήτησης από τη Νικολίνα η οποία κατηγορεί τη Ζέτα πως φέρνει συνέχεια δημιουργίες ενός και μόνο σχεδιαστή…

MY STYLΕ ROCKS 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 16:40 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ  

 

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/399339236169474

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!