TV BITS

Survivor: Η Άιρα βρέθηκε ξανά να είναι υποψήφια για αποχώρηση [βίντεο]

Ενώ αυτή η εβδομάδα έδειχνε να έχει ξεκινήσει πολύ καλά για την Κόκκινη ομάδα, τελικά το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου έγινε η ανατροπή και οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν στο δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα επικράτησε στον χθεσινοβραδινό αγώνα με σκορ 12-8 και οι Κόκκινοι παραδέχτηκαν πως δεν περίμεναν αυτή την ήττα και πως οι αντίπαλοι κέρδισαν γιατί έκαναν πολύ καλύτερη διαχείριση.


Αίσθηση προκάλεσε και η καλή επίδοση της Ευγενίας, στο χθεσινό αγώνισμα με τη Δαλάκα, που την είχε επιλέξει ως αντίπαλο να παραδέχεται την αγωνιστική βελτίωση της παίκτριας που είναι ήδη υποψήφια για αποχώρηση και αυτή την εβδομάδα και της έδωσε συγχαρητήρια.


Φυσικά ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, όπου δεν έλειχαν οι εντάσεις και η κόκκινη κάλπη έβγαλε ως δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση την Άιρα.

 «Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Άιρα για τη δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητά της στο Survivor.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!