TV BITS

Survivor: Η Χρύσα "τσάκωσε" τον Αλέξη να κλείνει μάτι σε κάποιον και έγινε χαμός

Ο Αλέξης Παππάς, από την προηγούμενη συμμετοχή του στο Survivor έχει τη φήμη πως κάνει... μηχανορραφίες και χθες μια παίκτρια τον "τσάκωσε" την ώρα που έκανε μια κίνηση όλο νόημα σε έναν παίκτη, την ώρα που ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, προσπαθούσε και πάλι να σπείρει τη διχόνοια στην αντίπαλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του χθεσινού δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Παππάς και η ομάδα του εγκωμίασαν τις επιδόσεις του Σταμάτη για λόγους στρατηγικής.

 «Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε support και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Ωστόσο, η Χρύσα τσάκωσε τον Αλέξη να κλείνει το μάτι στον Χριστόφορο και είπε στον Σταμάτη: «Μην ψαρώνεις, τον είδα που έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Αυτό το... κλείσιμο ματιού συζητήθηκε και στο συμβούλιο, μετά τη χθεσινή ήττα των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα ο Φάνης είπε: «Δεν είναι τυχαίο που ο Αλέξης έκλεισε μάτι στον Χριστόφορο για θέμα που αφορούσε τον Σταμάτη» 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!