GOSSIP

Survivor: Ο Αλέξης έκανε χειραψία στον Σταμάτη για... σπάσιμο στον James

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας αυτή την εβδομάδα ήταν και πάλι συναρπαστικός και σηματοδότησε την επιστροφή των Κόκκινων στις νίκες, αλλά αναμφίβολα, ένα από τα highlights ήταν μια κίνηση πανηγυρισμού που έκανε ο Αλέξης Παππάς .

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και όταν ο Αλέξης πέτυχε έναν πόντο για την ομάδα του, έσπευσε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, αλλά όλοι έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν να πηγαίνει στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και να κάνει... high five με τον Σταμάτη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι τόνοι ανέβηκαν ξανά ανάμεσα σε James και Σταμάτη.

Ο Σταμάτης κατηγορεί τον James ότι έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του και προσπαθεί να τον βάλει στο στόχαστρο των υποψηφιοτήτων λέγοντας του όλο νόημα πως κρατά τεφτέρι με τα στατιστικά.

 Ο James από την άλλη ακούστηκε να λέει πως ο Σταμάτης είναι καλύτερος ηθοποιός από τον Αλέξη Παππά!

Η κόντρα του Σταμάτη με τον James προφανώς δεν αφήνει αδιάφορο τον ηθοποιό των Κόκκινων, ο οποίος λοιπόν μόλις κέρδισε τον James στην πρώτη αναμέτρηση του αγώνα, έσπευσε να δώσει το χέρι του και στον Σταμάτη! Η κίνηση αυτή προκάλεσε γέλια, ερωτήματα αλλά και αμηχανία. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Ο Σταμάτης διανύει την μάλλον καλύτερή του φάση αγωνιστικά και στο τελευταίο αγώνισμα ήταν ο μοναδικός από την ομάδα του που δεν ηττήθηκε. 

Από την άλλη σε κακή μέρα βρέθηκε ο Φάνης Μπολέτσης, που έφερε 3 ήττες, αρνητικό ρεκόρ για τον ίδιο. 

Για τους Κόκκινους, εξαιρετική ήταν για ακόμα μια αναμέτρηση η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία κάποια στιγμή μετά από αρκετές αναμετρήσεις βρέθηκε ξαπλωμένη στο έδαφος, νικημένη από την εξάντληση. 

Ο νικητήριος πόντος ήρθε από τον Χριστόφορο και την Ιωάννα απέναντι σε Αναστασία και Ντάνιελ.    

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!