GOSSIP

Μια... κίνηση μάλλον επιβεβαιώνει τον χωρισμό των Λάλου – Μαυρίδου

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγο καιρό η είδηση ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, μετά από εννέα χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε πρόσφατα τόσο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου, όσο και σε δημοσίευμα - ρεπορτάζ της Espresso, ο πρωταγωνιστής του Σασμού φαίνεται πως έχει χωρίσει οριστικά από τη σύζυγό του επίσης ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου.

Όμως τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Έλενα Μαυρίδου δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα αυτά, προσπαθώντας να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, αλλά μια κίνηση και των δυο, φαίνεται πως «πρόδωσε» τον χωρισμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο instagram, διατηρώντας ωστόσο τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μάλιστα η Έλενα Μαυρίδου όχι μόνο δεν ακολουθεί πια στα social τον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο αλλά εκτός από αυτόν, έχει κάνει unfollow και την συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό, Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!